“Residentiële-, zorg- en hotelprojecten waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat”

Hoogwaardige en duurzame projecten

Lakenvelder Investment Group ontwikkelt voor haar netwerk aan institutionele en private beleggers in Nederland en daarbuiten hoogwaardige, duurzame residentiële-, zorg- en hotelprojecten op uitstekende locaties. Onze denk- en werkwijze is eigentijds en eigenwijs. We combineren commerciële expertise, kennis van lokale en regionale wetgeving met vernieuwende concepten waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Hierdoor ontstaan interessante, kansrijke ontwikkelmogelijkheden en projecten die het antwoord zijn op de vraag van morgen.

Lakenvelder Investment Group B.V.

Visie

Creatief, constructief, realistisch

Anders kijken en anders nadenken over exploitatie van grond, het gebruik van ruimte en de toepassing ervan. De gebruiker centraal stellen, snappen wat hem of haar beweegt. Weten welke vernieuwende bouwconcepten er zijn die duurzaam en toekomstbestendig zijn. Berekeningen maken, realistisch, feitelijk, degelijk en betrouwbaar. Onze expertise resulteert in vernieuwende woon-, zorg- en hotelconcepten waar investeerders en gebruikers enthousiast over zijn. Wij gaan altijd een stap verder, zoeken naar mogelijkheden en oplossingen maar altijd met een stevige financiële onderbouwing. Alleen dan leidt creativiteit tot realiteit.

“Het denken in mogelijkheden zit in ons DNA”
Anders kijken leidt tot nieuwe inzichten

Partnerships

De kracht van partnerships

Wij geloven in experts die ieder op hun deelgebied kennis toevoegen aan het grotere geheel. Wij hebben een vertrouwd en bewezen netwerk aan ingenieurs, architecten, bouwtechnici, bouwkundigen, juristen, financieel specialisten en funding partners waarmee we plannen daadwerkelijk ten uitvoer kunnen brengen. Wij weten kennis en kunde te verbinden waardoor meerwaarde als vanzelf ontstaat. Wij geloven ook in langdurige samenwerkingen op basis van vertrouwen, eerlijkheid en wederzijds respect.

Over Lakenvelder Investment Group

“Anders kijken leidt tot nieuwe mogelijkheden”

Wij geloven in duurzame ontwikkelingen en samenwerkingen. Onze focus op de eindgebruiker, commerciële expertise, kennis van lokale en regionale wetgeving leiden altijd tot vernieuwende concepten die waarde toevoegen.

De oprichters van Lakenvelder Investment Group hebben ruim dertig jaar ervaring en een relevant netwerk in funding, ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige (ontwikkelings)projecten.

Ingmar Dirkse van den Heuvel
“Het is fantastisch om vanuit gebruikersperspectief te komen tot nieuwe, eigentijdse woon- of hotelconcepten en bouwprojecten met duurzame oplossingen.”
Ingmar Dirkse van den Heuvel
Arjen van Rijn
“Creativiteit moet uiteindelijk ook leiden tot succesvolle investeringsobjecten die toekomstbestendig en feasible zijn.”
Arjen van Rijn

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag hier

 

Of neem direct contact op

T: +31 (0)30 207 2090
Lakenvelder Investment Group B.V.
Biltseweg 8
3735 MC Bosch en Duin
The Netherlands